Blog

Our thoughts, feelings, and interesting news.
sales_hunter_marketscape

We’re hiring in Copenhagen (#sales #hunter #denmark)

Are you our new Sales Executive in Copenhagen? Please check out this job posting (in Danish).

Sales Executive til MarketScape

Er du en hunter?

Søger du indflydelse på din arbejdsplads?

Trives du godt med et stort ansvar og masser af frihed?

Kan du begå dig hos marketingdirektører, produktchefer og analysechefer?

Er du ambitiøs og søger udviklingsmuligheder?

Og har du masser af godt humør og drive – Så er du måske vores nye kollega…..

Om MarketScape:

MarketScape er en virksomhed i vækst. Vi udvikler en software til web scraping, big data management og analytics, og har en ambition om at blive den førende aktør globalt – indenfor vores felt. I dag er vi med 15 års erfaring markedsledende i Danmark.

Vores software automatiserer og optimerer overvågning, analyse og distribuering af information fra virksomheders omverden; fra internet, nyhedskilder, tidsskrifter, sociale medier, konkurrent hjemmesider m.v. Vi har idag en stærkt etableret kundebase der benytter vores cloud baserede løsning, som indbefatter en række store og mellemstore videnstunge virksomheder  f.eks. Novozymes, Novo Nordisk, Haldor Topsøe, Widex, Ecco, Grundfos, Novartis, Carlsberg m.v. Vi har opnået dette ved stor engagement og dedikation, et serviceniveau ud over det forventede, og produktudvikling med kundens behov i centrum.

Vi har til huse i Kødbyen, Vesterbro, hvor du kommer til at indgå i et salgsteam under opbygning. Vi er pt. i gang med at finde nye lokaler til vores ekspanderende team.

Jobbet:

Vi forventer at du er en Hunter med stort ”H” som kan skabe tillid hos dine kunder og opbygge langsigtede relationer på tværs af organisationerne, og kan udtrykke værdien af vores løsninger og services.

Du får ansvaret for at indfri aftalte salgsmål og skal fokusere på at sælge MarketScapes løsninger til virsomheder og organisationer i Danmark.

Som salgskonsulent skal du opbygge og udvikle din egen kundeportefølje i tæt samarbejde med vores andre sælgere og vores Customer Satisfaction Team. Jobbet indebærer kvalificering af kunder via telefon, mødebookning og online-præsentationer/møder, med en løsningsorienteret salgsproces som du trænes i af kollegaer.

Størstedelen af jobbet varetages fra kontoret vha. en række salgsværktøjer samt telefonen, dog vil der være enkelte rejsedage i Danmark.

Det forventes, at virksomheden vil vokse i løbet af de næste år, og det åbner muligheder for den flittige og ambitiøse kandidat. Derfor er der rige muligheder for at opnå udvikling og indfri karriereønsker, eventuelt medejerskab i virksomheden.

Der refererer til virksomhedens salgschef.

Hvem er du:   

Du er god til at ”åbne døre”, absolut new bizz orienteret – og du kan dokumentere dine resultater fra tidligere jobs.  Du er vant til at telefonen er dit primære redskab ift. opdyrke nye kundeemner. Du er ambitiøs, målrettet og effektiv.

Du har gerne tidligere arbejdet med salg af softwareløsninger, medieovervågning, – evt. BI-løsninger, men dette er ikke et krav. Du har dog min. 2 års erfaring med løsningsorienteret salg og tilsvarende salgsprocesser.

Du kan arbejde selvstændigt og strukturere indsatser og aktiviteter. Det er vigtigt at du, ligesom din kollegaer, har et godt humør, humor, ambitioner og en empatisk og professionel tilgang til dine kunder.

Aflønning forhandles individuelt, og består af konkurrencedygtig fast løn samt provision.

Hvis du vil høre mere, så ring til adm. direktør Hans Ulrik Stæhr på 2032 0422.

Send din ansøgning til hus@marketscape.com

Recent Posts